Мій фільтр

P’URE Balance — смачна та корисна вода у вашій кухні

В преміальній лінійці фільтрів зворотного осмосу Ecosoft P’URE з'явився новий герой. Фільтр для питної води P’URE Balance вже під час першої своєї презентації став улюбленцем багатьох. Освіжаюча смачна та корисна вода, інноваційні технології, а також екологічність, запаковані в свіжий дизайн.

Найголовніше що ми очікуємо від фільтра, звісно ж, чиста вода, яку зручно набирати в склянку вранці, якої вистачає на весь день. Фільтр P’URE Balance справляється із задачею якнайкраще. Вода після фільтра освіжаюча, смачна, корисна та завжди є.

Фільтр P’URE Balance — це просто. Просто чиста та смачна вода з ідеальним мінеральним складом. Просто 11,7 л води щогодини на вашій кухні. Просто 2 сервісних обслуговування за рік.

А всі складності ми взяли на себе. Створили технологію AquaSpring, аби в кожній вашій склянці з водою був однаковий вміст корисних мінералів. А також технологію AquaGreen, щоб вас фільтр був зеленим не лише ззовні, а й за своїм призначенням. P’URE Balance економить 20 000 л води щороку, зберігаючи природу та ваш бюджет. Ну а серце фільтра — мембрана зворотного осмосу, яка затримує навіть віруси та залишки лікарських засобів. Тепер ви можете бути впевненими, що ваша сім'я в безпеці.

Додайте в своє життя смак та комфорт із P’URE Balance. Тисніть сюди, щоб дізнатись більше та придбати.