Мій фільтр

Сертифікація продуктів Ecosoft

Час читання: 0 хв.
Сертифікація продуктів Ecosoft

Мета сертифікації за стандартами NSF/ANSI полягає в забезпеченні постійної відповідності виробництва і продукції, що випускається жорстким критеріям якості, щоб надати споживачеві впевненість в якості, продукту який він купує. У 2018 році компанія "Екософт" почала процедуру сертифікації побутових систем зворотного осмосу по стандарту NSF / ANSI 58.

Як відбувається сертифікація фільтрів для води?

Стандарти NSF для систем очищення води засновані на експертних даних в області охорони здоров'я, промисловості, науки. Програма сертифікації передбачає велике тестування продукції та інспектування виробництва з метою забезпечити споживача гарантіями відповідності застосовуваних матеріалів і заявлених характеристик високим вимогам стандартів.

Які показники якості розглядає стандарт NSF?

Кожен зі стандартів NSF встановлює жорсткі вимоги з охорони здоров'я і критерії ефективності для конкретних видів продукції. Норми скорочення забруднень можуть бути сертифіковані по кожному стандарту і варіюватися в залежності від можливостей кожної технології очищення. Системи, які використовують більше однієї технології обробки, можуть бути сертифіковані відповідно до кількох стандартів. Для того щоб отримати сертифікат NSF, систему очищення води перевіряють не тільки на її здатність фільтрувати забруднювачі. Вона також повинна відповідати таким критеріям:

Контроль якості Ecosoft
Контроль якості Ecosoft
  • Заявлені виробником характеристики зниження рівня забруднювачів повинні бути підтверджені в процесі перевірок, проведених лабораторіями WQA.
  • Система не повинна додавати у воду ніяких шкідливих речовин, тому матеріали, які контактують з водою, проходять додаткові випробування в міжнародних лабораторіях.
  • Система повинна мати функціональну структурну будову і бути спроєктована так, щоб відповідати умовам водопостачання, наприклад, коливаннням тиску.
  • Інформація рекламного характеру, відповідна довідкова література й етикетки не повинні містити помилок і неправдивих відомостей.
  • Використовувані матеріали й процес виробництва не повинні змінюватися протягом часу між перевірками, які проводяться не рідше ніж 1 раз на рік.

Сертифікація продуктів Ecosoft

У 2015 році компанія НВО "Екософт" сертифікувала власне виробництво фільтрувального завантаження комплексної дії Ecomix, розташоване в Німеччині, за стандартами NSF/ANSI 44/61/372. Сертифікаційним органом виступала Асоціація якості води (WQA). У березні 2018 року було проведено сертифікацію виробництва Ecomix в Україні. Компанія успішно пройшла аудит виробництва. Водночас на сертифікацію WQA за стандартом NSF/ANSI 58 були подані й побутові системи зворотного осмосу. Сертифікація продуктів відбувається у 2 стадії — аудит виробництва фахівцем з США, а також тестування вироби сертифікованою лабораторією WQA.

13 березня 2018 року компанія успішно пройшла аудит виробництва побутових систем зворотного осмосу. Мета аудиту полягала в підтвердженні можливості підприємства випускати якісну продукцію. Першим етапом аудиту була демонстрація перевірки матеріалів і комплектуючих від інших постачальників на склад. Варто відзначити, що переважна частина комплектуючих, що використовуються в системах, вже сертифіковані за стандартами NSF. Наступним етапом було підтвердження того, що вироби зібрані коректно і відповідають усім вимогам. У компанії НВО "Екософт" реалізований не тільки стовідсотковий контроль якості систем на герметичність, а й проміжний контроль

Контроль якості

якості на коректність складання, зовнішнього вигляду і комплектації. Останній етап аудиту полягав в оцінці здатності компанії коректно відвантажувати продукцію зі складу. Тут важливий не лише зовнішній вигляд пакування, але і правильне маркування та наявність супровідних документів. За результатами аудиту компанія "Екософт" успішно пройшла всі етапи сертифікації й отримала відмітний знак якість "WQA Gold seal".

«Золота печатка» - це гарантія високої якості продукції з очищення води. Споживачі зможуть легко дізнатися продукти, що схвалені WQA, за знаком золотої печатки на пакування.

Перегляди: 1827
0 голос(а/ів)
Поділитися: