Мій фільтр

Питна вода для інтернатів Миколаївської області

В інтернатних установах Миколаївської області підвищують якість питної води за допомогою установки систем зворотного осмосу Ecosoft. Протягом 2017 року проект був реалізований в 4 з в цілому 22 інтернатів області.

Проект очолює Миколаївська обласна рада, його фінансує підприємство «Сандора» компанії «PepsiCo в Україні», впроваджує - ПП «Мембранні технології», дилер Ecosoft в Миколаївській і Херсонській областях, якого представляє його директор Михайло Молчанов.

У 2018 року вже відбулися виїзні наради ще в 2 інтернатах, де також були відібрані проби води на аналіз.

- В даному регіоні вода дуже жорстка. Система очищення дозволить нам забезпечити якісною питною водою дітей і співробітників інтернату, - поділився директор Степівського будинку-інтернату Руслан Слюсаренко.

Найближчим часом, за дорученням глави Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко, буде також розроблена карта якості питної води в усіх інтернатних установах Миколаївської області.

Детальніше: http://mk-oblrada.gov.ua/index.php/1452-pytannia-pidvyshchennia-iakosti-pytnoi-vody-v-internatnykh-zakladakh-mykolaivskoi-oblastipid- postiinym-kontrolem-holovy-mykolaivskoi-oblasnoi-rady-viktorii-moskalenko  

Telegram Viber