Мій фільтр

Осмос Ecosoft Standart вже в продажу

Компанія Ecosoft розпочала виробництво систем зворотного осмосу Ecosoft Standard. Перші 100 систем прямо з конвеєру розійшлися у різні області України крізь дистриб’юторську мережу Ecosoft. Ecosoft Standard – найдоступніший з точки зору ціни фільтр зворотного осмосу в Україні.

Фільтри зворотного осмосу Ecosoft Standard – це удосконалений варіант моделі, яка раніше випускалася під брендом Filter1. Завдяки фільтрам, кожний українець нарешті отримає доступ до джерела гарантовано чистої та безпечної питної води прямо на власній кухні.

Нагадуємо, що з 2017 року усі продукти компанії об’єднані під парасольковим брендом Ecosoft. Причина поглинання брендів НАША ВОДА, Filter1 та інших – удосконалити продукти Ecosoft, та зробити їх ще доступнішими для українських споживачів.

До випуску готується наступний бестселер – Ecosoft Absolute, оновлена версія фільтру зворотного осмосу НАША ВОДА «Абсолют».

В основу цих фільтрів покладена технологія зворотного осмосу – найефективніший засіб отримання питної води в світі. Завдяки фільтру, вода очищується не лише від шкідливих домішок – солей жорсткості, хлору, заліза тощо, але й від мікроорганізмів – вірусів та бактерій. Тому вона рекомендована навіть для дитячого харчування.

Telegram Viber