Мій фільтр

Навчання для клієнтів в Ірландії

З 2 по 5 жовтня 2017 року компанія Ecosoft провела навчальні семінари для співробітників та клієнтів компанії EPS (http://www.epswater.ie/about-eps.8.html), Ірландія. Семінари провела інженер технічної підтримки компанії Ecosoft Наталія Манжос. Компанію Ecosoft упродовж навчання також представляв менеджер з продажів у даному регіоні Дмитро Щебетенко.

Кількість учасників семінарів – 101 особа. Вони були поділені на чотири групи, для кожної з яких був виділений окремий день для навчання.

Упродовж навчання Наталія Манжос робила огляд продуктів, які пропонує компанія Ecosoft: фільтруючий матеріал Ecomix, кабінетні фільтри для пом’якшення та комплексного очищення води, фільтри зворотного осмосу – побутові, RObust, комерційні системи.

Окрему увагу було приділено керуючим клапанам Clack Corporation – моделі СЕ та дисковому клапану. Справа в тому, що учасники семінарів проводять установку та сервісне обслуговування даного устаткування. Тому вони мають володіти навичками для підтримки його якісної роботи.

З цією метою учасники семінарів виконували наступне завдання. Наталія Манжос розібрала на деталі клапан Clack, та бажаючі з числа учасників мали зібрати його знову. Так, кожний день навчання вони збирали по 2 клапани. За це компанія Ecosoft подарувала учасникам побутові системи зворотного осмосу Ecosoft.

Кожний учасник семінару Ecosoft отримав сертифікат про проходження даного навчання.

Цей проект представляє собою наступний крок у співробітництві між компаніями Ecosoft та EPS. Справа в тому, що 18-19 липня 2017 року компанія Ecosoft провела 2-денний семінар для співробітників компанії EPS у Києві – менеджера з продуктів та спеціаліста з продажів EPS. На семінарі учасники отримали як теоретичні, так і практичні знання про продукти компанії Ecosoft.

Після семінару ірландська сторона зробила пропозицію організувати подібне навчання для вже більшого числа учасників, що й відбулося трьома місяцями пізніше в Ірландії.

- Більшість клієнтів вже були знайомі з нашим продуктом Ecomix, - розповіла Наталія Манжос. – Завдяки проведеним семінарам вони познайомились ближче та полюбили також і інші продукти нашої компанії.

У майбутньому заплановане регулярне проведення подібних семінарів для клієнтів компанії Ecosoft.

EPS – один з найбільших інсталяторів насосного та обладнання для очищення води в Ірландії, Великобританії та країнах Європи. Працює на ринку з 1968 року, до числа замовників належать домашні господарства, державні проекти, великі комерційні та виробничі компанії.

Клієнт про семінар: https://www.facebook.com/epsgroupireland/posts/523317794667411.
Telegram Viber