Мій фільтр

Компанія Ecosoft взяла участь у виставці AquaTech Mexico

Компанія Ecosoft взяла участь у виставці AquaTech Mexico, яка проходила з 26 по 28 жовтня 2016 року у Мехіко, Мексика.

У першій виставці AquaTech Mexico взяли участь понад 130 компаній з 17 країн світу – у тому числі, крупні міжнародні виробники обладнання для водопідготовки: Ecowater, Rainsoft, Pentair, Hydranautics, Clack, Azud.

Компанія Ecosoft представила на виставці Ecomix – фільтруючий матеріал для комплексного очищення складної води. Експозиція Ecosoft була організована разом з Clack Corporation, яка є дистриб’ютором фільтруючого матеріалу Ecomix у США та Канаді.

Мексика – країна з дефіцитом водних ресурсів, а локальна водопідготовка тут розвинена слабо. У зв’язку з якістю води в регіоні Ecomix викликав велику зацікавленість у відвідувачів та учасників виставки.

Довідка. AquaTech Mexico – перша у Латинській Америці виставка в галузі водопідготовки та очищення стічних вод, що проходить під брендом AquaTech. Виставка була організована разом із Green Expo – провідною виставкою охорони навколишнього середовища та відновлюваних джерел енергії у Мексиці.

У зв’язку з дефіцитом водних ресурсів вода є стратегічним питанням для розвитку країни. Амбіційна програма федерального уряду Мексики Water Agenda 2015-2030 стосується усіх видів водних технологій та управління ресурсами

Telegram Viber