Мій фільтр

Ідеальна вода для кави з Ecosoft RObust PRO

Компанія Ecosoft представляє удосконалену систему зворотного осмосу RObust PRO для кав’ярень та ресторанів.

Якість кави значною мірою залежить від якості води. Саме склад води визначає екстракцію з кавових зерен речовин, які надають напою багатий смак та аромат.

Технологія RObust PRO розроблена разом з кваліфікованими бариста, та відповідає високим кавовим стандартам. Вона забезпечує постійний мінеральний склад очищеної води, можливість налаштування параметрів та раціональне використання ресурсів. Отримана вода містить збалансований обсяг магнію та кальцію для оптимальної екстракції кави з зерен.

Вода після системи RObust PRO має збалансований, нейтральний, трохи терпкий смак, та чудово підходить для подачі разом з кавою. Продуктивність системи – 1800 л на добу, що гарантує стабільність забезпечення чистою водою у години пік, вихідні та святкові дні, коли кав’ярню відвідує найбільша кількість людей.

Система очищення води RObust PRO дозволяє комплексно вирішити питання якості, вартості та конкурентоздатності. Вона ідеальна для створення успішного бізнесу зі зростаючим попитом споживачів на класний продукт та відповідність світовим стандартам.

Telegram Viber