Що робить каву смачною? Походження, ступінь обжарювання та помел зерен – дуже важливі критерії. Проте лише вода з необхідними мінералами може розкрити смак та аромат кавових зерен у повній мірі.
Ми поспілкувалися з кращими світовими бариста та дізналися, що значить «ідеальна вода для кави». Так з’явився фільтр Ecosoft RObust PRO. Від дозволяє отримати воду, яка відповідає стандартам, прийнятим SCAA – Спеціалізованою асоціацією кави в США.
Вода після фільтру Ecosoft RObust PRO не просто смачна – вона абсолютно безпечна, чиста та корисна. Але головна перевага фільтра у тому, що він забезпечує воду з ідеальним для приготування кави співвідношенням мінералів кальцію та магнію.
Ecosoft RObust PRO – це не просто про смачну каву. Ми також попіклувалися про те, щоб напою вистачило на всіх. Фільтр здатний обслуговувати потреби кафе, барів та ресторанів навіть у дні пікових завантажень – вихідні та свята.