Мій фільтр

Ecosoft на Install Fest Ukraine 2.0.

26-28 квітня в Києві пройшов II-й міжнародний фестиваль монтажників і проектантів. Install Fest називають днем ​​монтажника, адже професіонали своєї справи можуть безпосередньо поспілкуватися з виробником, дізнатися про обладнання та інноваціях, перевірити свої сили у змаганнях з монтажу сантехніки, водопроводу, водоочищення, систем опалення та вентиляції.

У цьому році на Install fest інженери технічної підтримки Ecosoft провели два семінари, розповіли про те, чому і як необхідно чистити воду, дали технічну інформацію та поради з монтажу фільтрів для будинку, квартири, дачі. Родзинкою стенду Ecosoft став новий фільтр на весь будинок AquaPoint, який монтажники відзначили, як найзручніше рішення з точки зору продуманості підключення. Унікальність фільтра AquaPoint в його цінності як для клієнта, так і для монтажника. Адже тепер не треба руйнувати стіни, прикручувати, створювати лабіринт з трубок, фільтр стійкий, а підведення води можна зробити з будь-якого боку.

В рамкам фестивалю був 1-й Кубок Install Fest серед монтажників з монтажу сантехніки, водопроводу і водоочищення Install Fest Cup 2018. Компанія Ecosoft для проведення змагання надала фільтри зворотного осмосу для кухні Ecosoft Standard, компактний фільтр пом'якшення та знезалізнення води і новий фільтр на весь будинок Ecosoft AquaPoint.



Telegram Viber